• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Proud Mary - Classic Flowers N02

€75,00
Proud Mary bestaat uit vier verwisselbare elementen, de rok, het lijfje, de kraag en het hoofd. Ze is verkrijgbaar in de handgeschilderde collectie en in de zeefdrukcollectie, ontworpen door Koens & Middelkoop.
Levertijd voor 14:00, Volgende dag in huis
Voor 14:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Proud Mary - Classic Flowers N02

Mijn naam is Proud Mary en ik ben vernoemd naar Mary, vrouw van stadhouder Willem III en groot liefhebber en verzamelaar van Delfts Blauw in de Gouden Eeuw. Ik ben ontstaan uit de wens om het iconische Delfts Blauw van Royal Delft, al sinds 1653 in productie, een eigentijdse look & feel te geven met een knipoog naar de 17e eeuw.

Deze nieuwe collectie porselein van Royal Delft is vernoemd naar Mary II, de vrouw van stadhouder Willem III. De vernoeming naar één van de grootste verzamelaars uit de Gouden Eeuw is geen toeval, het is de wens om uit te groeien tot een hedendaags verzamelobject, een modern icoon van het Delfts Blauw van Royal Delft. “Ik ben trots dat ik het nieuwe icoon van Royal Delft mag worden: Proud Mary”.

Proud Mary bestaat uit vier verwisselbare elementen, de rok, het lijfje, de kraag en het hoofd. Ze is verkrijgbaar in de handgeschilderde collectie en in de zeefdruk-collectie. Ontwerp: Koens & Middelkoop

De collectie bestaat uit grote, handgeschilderde vormen en kleinere varianten gedecoreerd met een zeefdruk. De unieke collectie zal in de komende jaren verder worden uitgebreid.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen