• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Proud Mary Ships 30 cm. limited edition

€1.299,00
Deze Proud Mary met schepen en gouden hoofd is gemaakt in een gelimiteerde oplage van 25 stuks. Proud Mary bestaat uit vier verwisselbare elementen, de rok, het lijfje, de kraag en het hoofd.
Levertijd voor 14:00, Volgende dag in huis
Voor 14:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Proud Mary Ships 30 cm. limited edition

Mijn naam is Proud Mary en ik ben vernoemd naar Mary, vrouw van stadhouder Willem III en groot liefhebber en verzamelaar van Delfts Blauw in de Gouden Eeuw. Ik ben ontstaan uit de wens om het iconische Delfts Blauw van Royal Delft, al sinds 1653 in productie, een eigentijdse look & feel te geven met een knipoog naar de 17e eeuw.

Deze nieuwe collectie porselein van Royal Delft is vernoemd naar Mary II, de vrouw van stadhouder Willem III. De vernoeming naar één van de grootste verzamelaars uit de Gouden Eeuw is geen toeval, het is de wens om uit te groeien tot een hedendaags verzamelobject, een modern icoon van het Delfts Blauw van Royal Delft. “Ik ben trots dat ik het nieuwe icoon van Royal Delft mag worden: Proud Mary”.

Proud Mary bestaat uit vier verwisselbare elementen, de rok, het lijfje, de kraag en het hoofd. Ze is verkrijgbaar in de handgeschilderde collectie en in de zeefdruk-collectie. Ontwerp: Koens & Middelkoop

De collectie bestaat uit grote, handgeschilderde vormen en kleinere varianten gedecoreerd met een zeefdruk. De unieke collectie zal in de komende jaren verder worden uitgebreid. 

Deze Proud Mary van 30 cm. hoog met schepen en gouden hoofd is gemaakt in een gelimiteerde oplage van 25 stuks en het porselein is met de hand beschilderd.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen