• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Rendezvous Tokyo Blue

Moooi Carpets Moooi Carpets Rendezvous Tokyo Blue

€3.149,00

Moooi Carpets

Moooi Carpets Rendezvous Tokyo Blue

€3.149,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 4 - 6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

En konnichiwa! Zeg hallo tegen Tokyo Blue! Het Rendezvous Tokyo Blue-tapijt is onderdeel van de Extinct Animals Collection.

Productomschrijving

En konnichiwa! Zeg hallo tegen Tokyo Blue. Deze collectie binnen de Moooi Extinct Animals-collectie is doordrenkt met Japanse culturele en natuurlijke elementen. Geïnspireerd door de verschillende kenmerken en omgeving van de Indigo Macaque. De Indigo Macaque, lid van de familie Extinct Animals, leefde in de besneeuwde Japanse bergen. Hun dikke blauwe vacht beschermde hen tegen de ijzige omstandigheden, maar af en toe rolden ze de bergen af, door de weelderige bossen om te baden in hun favoriete ontspannende plek, de warmwaterbronnen. De ongebruikelijke kleur van hun vacht kwam van de indigoplanten die in de warmwaterbronnen groeiden. 

Naast de natuur heeft de Japanse cultuur dit design sterk beïnvloed. Je ontdekt tijdloze symboliek en onderscheidende elementen. Het kleed van Moooi Carpets is leverbaar in 4 afmetingen, ook rond! Bij teun ligt dit kleed, staat de comfortabele bank en ook de poef.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »