• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Proud Mary

Royal Delft Royal Delft Proud Mary

€95,00

Royal Delft

Royal Delft Proud Mary

€95,00 Incl. btw

    Voorraad: 2 - Levertijd: voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    Proud Mary bestaat uit vier verwisselbare elementen, de rok, het lijfje, de kraag en het hoofd. Een enkele Proud Mary lijkt een overrok te dragen, als verwijzing naar haar 17e-eeuwse muze.

    Productomschrijving

    Proud Mary is een ontwerp van Koens & Middelkoop. Deze collectie porselein van Royal Delft is genoemd naar Mary II, de vrouw van stadhouder Willem III en groot liefhebber en verzamelaar van Delfts Blauw in de Gouden Eeuw. Ontstaan uit de wens om het iconische Delfts Blauw van Royal Delft, al sinds 1653 in productie, een eigentijdse look & feel te geven met een knipoog naar de 17e eeuw. De collectie bestaat uit grote, handgeschilderde vormen en kleinere varianten gedecoreerd met een zeefdruk. 

    Ter gelegenheid van de heropening van Paleis Het Loo in april 2023 ontwikkelde Royal Delft een koninklijke collectie. De collectie belicht het prachtige paleis, de iconische pauwen, en de gracieuze fontein. De Proud Mary binnen deze collectie is uniek en draagt voor het eerst een parelketting.

    Proud Mary bestaat uit vier verwisselbare elementen, de rok, het lijfje, de kraag en het hoofd. Ze is verkrijgbaar in de handgeschilderde collectie en in de zeefdruk-collectie. De collectie bestaat uit grote, handgeschilderde vormen en kleinere varianten gedecoreerd met een zeefdruk. Bekijk ook de black & white Proud Mary.

    Bekijk ook eens
    Recente artikelen
    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »