• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Touch of Blue

De puurste vorm van Dutch design, het beste van twee tijdperken samen in één collectie, Touch of Blue. Een servies ontworpen door Arian Brekveld voor de Blue D1653 collectie van Royal Delft, vernoemd naar het oprichtingsjaar van de 'Porceleyne fles'.
Merken

Touch of Blue

Noem het moderne nostalgie, nieuwe oorspronkelijkheid of de puurste vorm van Dutch Design; Blue D1653 brengt het beste design van twee tijdperken samen in één collectie. Met de Blue D1653 collectie verbindt Royal Delft het eeuwenoude ambacht van de meester schilders met de krachtige vormgeving van moderne Nederlandse ontwerpers. Een samenspel tussen heden en historie dat zich uit in een unieke collectie decoratieve objecten en gebruiksproducten voor food, mood & lifestyle.

Het design servies Touch of blue, van Arian Brekveld voor Royal Delft, maakt deel uit van de Blue D1653 collectie, het eenvoudige model van hoogwaardig porselein.

Aan de producten is goed te zien waarom ze de naam 'touch of blue' hebben gekregen. Arian Brekveld is van mening dat decoratie en eten geen goede combinatie is. volgens hem komt eten het beste tot zijn recht op een effen ondergrond. daarom heeft hij een basic, wit servies ontworpen met een kleine 'touch of blue'. 

Designer: Arian Brekveld