• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Versatiles

De puurste vorm van Dutch design, Versatiles, een serie die gebaseerd is op oud Hollandse Delfts blauwe tegels. Ontworpen door Damian O'Sullivan voor de Blue D1653 collectie van Royal Delft, vernoemd naar het oprichtingsjaar van de 'Porceleyne fles'.
Merken

Versatiles

Noem het moderne nostalgie, nieuwe oorspronkelijkheid of de puurste vorm van Dutch Design; Blue D1653 brengt het beste design van twee tijdperken samen in één collectie. Met de Blue D1653 collectie verbindt Royal Delft het eeuwenoude ambacht van de meester schilders met de krachtige vormgeving van moderne Nederlandse ontwerpers. Een samenspel tussen heden en historie dat zich uit in een unieke collectie decoratieve objecten en gebruiksproducten voor food, mood & lifestyle.

Versatile is ontworpen door Damian O'Sullivan. Deze serie is gebaseerd op de oud Hollandse Delfts blauwe tegel. De vierkante vorm van de tegel is terug te zien in elk product van deze serie.
Met deze serie geeft Damien O'Sullivan een knipoog naar het verleden van Royal Delft. Het bord is beschilderd met een subtiel Delfts blauwe tafereel. Let wel op, dit bord is niet geschikt voor de magnetron. 

De design tegel lenen zich uitstekend voor het serveren van sushi of andere hapjes.