• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Paperback boekenkast - 120 x 60 cm. - antraciet

Spectrum Spectrum Paperback boekenkast - 120 x 60 cm. - antraciet

€811,00

Spectrum

Spectrum Paperback boekenkast - 120 x 60 cm. - antraciet

€811,00 Incl. btw

    Voorraad: 0 - Levertijd: 4 - 6 Weken

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    'Paperback' is een wandkast, ontworpen door Studio Parade in 2009 voor Spectrum. De kracht van het ontwerp is de opvallende verschijningsvorm in een interieur door minimale ruimte in te nemen.

    Productomschrijving

    Boekenkast Paperback is een wandkast, ontworpen door Studio Parade in 2009. De kracht van het ontwerp is dat het minimale ruimte inneemt en tegelijkertijd een opvallende verschijningsvorm heeft. Een puur en speels wandsysteem dat uit liefde voor boeken is ontworpen. Hoe voller de kast, hoe mooier hij wordt!

    De Paperback neemt minimale ruimte in het interieur in en heeft tegelijkertijd een opvallende verschijningsvorm. De dunne legplanken creëren een bijzonder lijnenspel. De kast krijgt door het toevoegen van boeken en kleine voorwerpen een eigen uitstraling en palet aan kleuren. Paperback heeft vele mogelijkheden in de toepassing en maatvoering. Als enkel exemplaar, samen met anderen of zelfs wandvullend.

    Het modulaire wandsysteem is verkrijgbaar in twee kleuren: wit (RAL 9010) en antraciet (RAL 7024). In de breedtemaat kan er gekozen worden uit 30 cm, 60 cm en 120 cm. Paperback is altijd 60 cm hoog. De achterwand wordt met vier schroeven op de muur bevestigd waarna de 13 legplanken erin worden geschoven. Drie leggers hebben een ’tab’ die geschikt is voor grotere boeken of tijdschriften. De volkern leggers (dikte 4 mm) zijn stoot-, slijt- en krasvast en gemaakt van een duurzaam en stevig materiaal met een grote draagkracht.

    Bekijk de officiële product brochure

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »