• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
salontafel Tangled

Spectrum Spectrum salontafel Tangled

€2.541,00

Spectrum

Spectrum salontafel Tangled

€2.541,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 4 -6 weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De Tangled salontafel is ontworpen door Carolina Wilcke in 2015. Voor Carolina, die opgeleid is als goudsmid, zijn architectuur en kunst een belangrijke inspiratie bron.

Productomschrijving

Voor Carolina Wilcke, die opgeleid is als goudsmid, zijn architectuur en kunst een belangrijke inspiratiebron. Dat is goed terug te zien in de constructie en de verfijnde details in het frame. Door te experimenteren met stalen profielen en vormconstructies ontwierp Carolina twee in elkaar gegrepen volumes die samen één geheel vormen. Het kleine gedeelte van de salontafel is verrijdbaar over de volle breedte, hierdoor is het een zeer dynamische tafel waarin op drie tableaus accessoires geplaatst kunnen worden.

De Tangled salontafel heeft een zwart geëpoxeerd stalen frame en kan uitgevoerd worden met helder glas of rookglas. Voor het middelste en/of onderste niveau kan ook gekozen worden voor een donker gerookt eiken fineer blad. Daarnaast kan op het middelste niveau een kussen gemaakt worden waardoor de salontafel transformeert naar een bankje en bijzettafeltje in één.

Verkrijgbaar in twee maten; M heeft een afmeting van 130 x 60 x 38 cm. (BxDxH) en L meet 160 x 74 x 38 cm. 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »