• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Babel 150cm

€3.492,00
De Babel Kast van Spectrum is de eerste kast van de hand van Studio Parade en stamt uit 2005. De kast is opgebouwd uit modules en bewijst daarmee direct zijn multifunctionaliteit.
Levertijd 4 - 6 Weken
Voor 14:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Babel 150cm

De Babel Kast van Spectrum is de eerste kast van de hand van Studio Parade en stamt uit 2005. De kast is opgebouwd uit modules en bewijst daarmee direct zijn multifunctionaliteit. Je kunt de kast afhankelijk van het aantal modules gebruiken als sidetable, Tv-meubel, room divider of boekenkast. Bovenal is Babel een in het oog springend en bijzonder object in elke ruimte!

De modules waaruit de kast wordt opgebouwd zijn samengesteld uit 15 mm berken multiplex. De basismodule is 60 cm hoog en kan worden aangevuld met extra modules van 30 cm. hoogte. Elke module heeft een vaste indeling met horizontale legplanken. Er kan een gewenste hoogte gemaakt worden van 60, 90, 120, 150, tot een maximale hoogte van 180 cm. De kast is altijd 150 cm breed en 30 cm diep. 

Bij de modules worden losse blokken geleverd, die naar eigen inzicht in de kast te plaatsen zijn. Om de constructie te verstevigen is het van belang dat deze blokken verspringen.

De kopse kanten van het berken multiplex zijn blank en onbehandeld. Alle legplanken zijn tweezijdig bekleed met een matte, slijtvaste kunststof laag, leverbaar in de kleuren wit en warm antraciet.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen