• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
vitrine Tangled

Spectrum Spectrum vitrine Tangled

€4.828,00

Spectrum

Spectrum vitrine Tangled

€4.828,00 Incl. btw

Voorraad: 1 - levertijd: binnen 5-7 werkdagen persoonlijk bezorgd

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Deze vitrine is in 2017 door Carolina Wilcke toegevoegd aan haar Tangled serie voor Spectrum. De inspiratie voor de vitrine haalde Carolina uit de stalen raamkozijnen die vroeger vaak werden toegepast in industriële gebouwen.

Productomschrijving

Dat Carolina niet alleen als ontwerper, maar ook als goudsmid is opgeleid, is terug te zien in de verfijnde details en het grafische lijnenspel van deze elegante vitrine. De constructie en het stalen frame geven de accessoires die in de kast worden geplaatst de aandacht die ze verdienen. Dankzij het slanke design en de stoere stalen constructie past deze vitrine perfect in een luxe interieur, galerie of als presentatiekast in een winkel.

Het slanke frame van de Tangled vitrine is gemaakt van 1 cm. massief staal, mat zwart geëpoxeerd (RAL 9005). De vitrine kan uitgevoerd worden in helder glas of rookglas en heeft vier tableaus met een tussenruimte van 34 cm. Aan beide zijkanten heeft de vitrine een deur die met behulp van een magneet in het frame gesloten wordt. Op aanvraag kunnen de deuren uitgevoerd worden met sluiting die voorzien kan worden van een hangslotje.

Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of heb je interieur- of verlichtingsadvies nodig? Neem dan contact op met teun. Wij helpen je graag.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »