• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
tafel Tense Wood - eiken

MDF Italia MDF Italia tafel Tense Wood - eiken

€4.265,00

MDF Italia

MDF Italia tafel Tense Wood - eiken

€4.265,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 4 - 6 weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Tafel Tense straalt door zijn eenvoud, verfijning en slanke vormgeving. Dit wordt kracht bijgezet door de dikte van het tafelblad en de poten, of eigenlijk hoe dun deze zijn, want de unieke constructie zorgt voor een licht en stabiel geheel.

Productomschrijving

MDF Italia viert het 10-jarige bestaan van tafelontwerp Tense, van Piergiorgio en Michele Cazzaniga, met deze bijzonder fraaie nieuwe uitvoering in eikenhout. Tense fine wood, straalt door zijn eenvoud, zowel het frame als het blad van de tafel zijn vervaardigd uit aluminium, opgevuld met polystyreen en volledig rondom bekleed met een laag van 3 mm. eikenhout afgewerkt met een matte acryl finish.

De verfijnde en slanke vormgeving draagt met zijn unieke constructie zorg voor een licht en stabiel geheel. Dankzij de speciale samenstelling van het tafelblad blijft zelfs de langste MDF Italia Tense tafel stevig op haar vier poten staan! Het blad is in verstek verbonden met de vier poten die op de hoeken staan waardoor een optimale ruimte tussen de poten ontstaat. 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »