• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
hanglamp Tjoep S

Fatboy Fatboy hanglamp Tjoep S

€199,00

Fatboy

Fatboy hanglamp Tjoep S

€199,00 Incl. btw

    Voorraad: 0 - Levertijd: 1 -2 Weken

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    Deze dimbare en verstelbare LED tl-tube Tjoep is de kleine versie. Tjoep is een oldskool tl-lamp die een fantastische make-over heeft gekregen.

    Productomschrijving

    Tjoep is een oldskool tl-lamp die een fantastische make-over van Fatboy heeft gekregen. Deze dimbare en verstelbare LED tl-tube is niet alleen in 50 cm. of 150 cm.verkrijgbaar, maar ook nog eens in diverse kleuren. Daarnaast bepaal je met een draaiknop zelf waar de lichtstraal van de LED tl-armatuur terecht komt.

    En je kunt Tjoep overal kwijt, zowel aan de muur als aan het plafond. Het is aan jou om te bepalen waar je dat uiteindelijk gaat doen. Is dat in de keuken, de woonkamer of toch in de bad- of slaapkamer? Met de bijgeleverde muur- en plafondmontageset zijn beide opties erg eenvoudig. Datzelfde geldt overigens voor het schoonmaken van deze complete LED tl-armatuur.

    De lichtbron heeft een levensduur van 50.000 uur en is niet vervangbaar. De Tjoep large hanglamp heeft een kabel van 3,3 meter en is dimbaar via de rotatieknop aan het einde van de lamp. De lamp maak je gemakkelijk schoon met een droge, zachte doek.

     

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »