• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
hanglamp Melt mini

Tom Dixon Tom Dixon hanglamp Melt mini

€830,00

Tom Dixon

Tom Dixon hanglamp Melt mini

€830,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 2 - 4 weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Kies je voor een lamp uit de Tom Dixon Melt collectie, dan heb je sowieso een prachtige, unieke designlamp in huis! Bijvoorbeeld de Melt Mini. Een geraffineerde vervormde lichtbol met de uitstraling van smeltend heet geblazen glas.

Productomschrijving

Kies je voor een lamp uit de Tom Dixon collectie, dan heb je sowieso een prachtige, unieke designlamp in huis! Bijvoorbeeld met deze hanglamp Melt. Een geraffineerde vervormde lichtbol met de uitstraling van smeltend, heet geblazen glas. Doorschijnend als de lamp aan is en spiegelend wanneer uit.

De bolvormige hanglampen uit de Melt serie zijn gemaakt van het kunststof polycarbonaat, maar het ontwerp is geïnspireerd op de manier waarop glas op hitte reageert tijdens het glasblazen. Dan ontstaan er bijzonder mooie en natuurlijke effecten die bij deze lamp tot leven komen zodra je het licht aandoet.

De Melt lampen zijn ontworpen in samenwerking met het designerscollectief Front.

‘Magie’ is een woord wat past bij de ontwerpers van Front en de magische sfeer waar zij zo van houden is goed terug te zien in deze lampenserie. Is de lamp uit; dan is hij spiegelend en wanneer aan; transparant. Ronduit betoverend! Ook verkrijgbaar als vloer- en tafellamp.

Tip van teun: hanglamp Melt mini is mooi te combineren met de iets grotere, Melt hanglamp. Bijvoorbeeld gebundeld boven de eettafel.

Deze Melt mini hanglamp is verkrijgbaar met geïntegreerd LED. Deze variant is duurzaam, heeft een lange levensduur en indien nodig kan de lichtbron vervangen worden. 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »