• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Scent Diffuser

€82,50
Met de Scent Diffuser kun je iedere ruimte voorzien van heerlijke geuren. Tom Dixon heeft geuren van Scones met jam, Indiase bloemblaadjes en Chinese kruiden en de Londense parken weten te vangen in deze diffuser. Design met een luchtje!
Levertijd voor 14:00, Volgende dag in huis
Voor 14:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Scent Diffuser

Met de Tom Dixon Scent Diffuser kun je iedere ruimte voorzien van heerlijke geuren. Tom Dixon heeft typisch Britse geuren als Scones met jam, Indiase bloemblaadjes en Londense parken, maar ook Chinese kruiden weten te vangen in deze diffuser. Design met een luchtje!

Tom Dixon maakt voor haar design accessoires gebruik van prachtige materialen; van glas, metaal als geelkoper en roodkoper, steen tot verschillende soorten hout.

Verschillende materialen vereisen verschillende gebruiksinstructies. Daarom hebben we de materialen en hun eigenschappen inclusief tips voor het onderhoud samengevat in een overzichtelijk document. 

Waar nodig zijn de Tom Dixon accessoires getest op voedselveiligheid. Ze voldoen aan de BS en EN standaard en zijn dan ook wereldwijd te gebruiken mits er rekening gehouden wordt met eventuele land specifieke afwijkingen van deze algemene standaarden.

  • Afmetingen: Ø 8 x H 25 cm
  • Materiaal: Nikkel
  • Verspreidt geur 8-12 weken
  • Wordt geleverd in Giftbox
  • Ontwerp: Tom Dixon

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen