• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Bella tafellamp met zwarte fitting

Tonone Tonone Bella tafellamp met zwarte fitting

€370,00

Tonone

Tonone Bella tafellamp met zwarte fitting

€370,00 Incl. btw

Voorraad: 1 - Levertijd: voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Als tafellamp doet Bella het goed in vrijwel elk interieur, als moderne touch, minimalist of als kleurrijke toevoeging in een industrieel geheel.

Productomschrijving

Bella doet haar naam graag eer aan: het is een echte beauty! Met drie poten, een volledig gesloten lampenkap en slechts één schroef, heeft de tafellamp een functioneel ontwerp. Dankzij de materiaalkeuze, ge-poedercoat staal, is Bella sterk in haar uiterlijk én haar constructie.

De kracht van het design uit 2022 van Anton de Groof zit in wat je ziet, maar ook in wat je niet ziet. Zo lopen de drie poten van Bella naadloos door richting de lampenkap. Hier vormen ze de ribben van het geheel. In deze ribben zit een sleuf, waar je de losse platen in klikt. De fitting is het enige onderdeel dat vastzit met een schroef. Deze zit subtiel verborgen onder een afdekkapje.

Als tafellamp doet Bella het goed in vrijwel elk interieur: als moderne touch in een klassieke woning, als minimalist in een Scandinavische woonstijl of als kleurrijke toevoeging in een industrieel geheel!

Om het design helemaal naar je hand te zetten, krijg je nog een extra keuze: die voor de kleur van de fitting; messing of zwart. Zwart is klassiek en tijdloos, en past bij elke kleur. Messing is gewaagder maar combineert net zo makkelijk.

bella table

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »