• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Bolt plafond 2 armen side fit

Tonone Tonone Bolt plafond 2 armen side fit

€419,00

Tonone

Tonone Bolt plafond 2 armen side fit

€419,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 2 -3 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Plafondlamp Bolt is een ontwerp van Anton de Groof. Met twee armen en drie verstelbare gewrichten zijn er talloze posities mogelijk voor deze plafondlamp.

Productomschrijving

In 2013 werd tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven de eerste verlichtingslijn van Tonone gelanceerd; de serie Bolt. Een reeks stoere, industriële lampen die illustreert dat de combinatie traditioneel constructiegereedschap en eigentijds design een logische match kan zijn.

Het hart van de lampenlijn wordt gevormd door de vleugelmoer, een ambachtelijke schroefsleutel waarmee het scharniermechanisme van de lampen gesteld en versteld kan worden. Designer Anton de Groof en zijn team geven de vleugelmoer naast een functionele ook een visuele rol in de Bolt-serie. Als iconisch en onderscheidend element maakt het tooltje integraal deel uit van het ontwerp  van de lamp. Deze plafondlamp is op drie plaatsen verstelbaar met de wingnut. De serie kent een viertal basisuitvoeringen, wandlamp, plafondlamp, tafellamp en vloerlamp. Elke lamp komt met een eigen vleugelmoersleutel en zowel vleugelmoer en lamp zijn voorzien van een uniek nummer.

Installatie: aansluiting direct op het elektriciteitsnetwerk en bediening met lichtschakelaar in de kamer.

 

BOLT CEILING 2ARM SIDEFIT

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »