• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
spot ONE - bureauarmatuur

Tonone Tonone spot ONE - bureauarmatuur

€449,00

Tonone

Tonone spot ONE - bureauarmatuur

€449,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 4 -6 weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Een van de opties voor jouw ONE, is met het bureau-armatuur. Ook van aluminium, met een stalen voet en ook magnetisch. Voordeel van de ronde kogel, is dat je de ONE kunt richten waar je ‘m hebben wilt.

Productomschrijving

ONE verandert de wereld van lampen. Waarom? Omdat je er maar één nodig hebt. De start is de spot. Met de ingebouwde accu heb je minimaal 5 tot maximaal 30 uur lang licht. Dat maakt ONE to go en echt een Tonone ontwerp!

De ONE + bureau-armatuur. Ook gemaakt van aluminium, ook met een stalen voet en kogel. En ja, ook magnetisch. Voordeel van de ronde kogel, is dat je de ONE kunt richten waar je ‘m hebben wilt. Omhoog om licht in je hele kantoor te hebben. Of omlaag, zodat je gefocust je werk kunt afmaken. Het minimalistische design hoeft je niet af te leiden. Maar het mag natuurlijk wel. Bewonder de details van de bureaulamp zoals het extrusieprofiel waarin de oplaadkabel zich subtiel verstopt. En droom weg bij de avonturen die je met ONE gaat beleven zodra je je laptop dichtklapt.

Je kunt kiezen uit een complete set of een los bureau armatuur; handig als je al een spot hebt! Overigens krijg je standaard een KNOB bij je bestelling.

ONE vertelt een verhaal: over ontspullen, duurzaam leven en avontuur. ONE is overal waar je gaat. Tegelijkertijd is het de enige lamp die je nodig hebt. Om het gebruiksgemak te vergroten en de lamp op verschillende plekken te kunnen gebruiken, wordt de ONE standaard geleverd met een Knob. 

Knob is een armatuur dat speciaal is ontworpen voor de ONE. De Knob kan bevestigd worden aan bijna ieder oppervlak. De ONE-lamp op het armatuur bevestigen is super eenvoudig dankzij de magnetische sluiting. Het armatuur in de vorm van een ronde kogel maakt dat je de ONE specifiek daar kunt richten waar je licht nodig hebt. De Knob is met zijn totale lengte van slechts 4 centimeter en diameter van 2,5 centimeter lekker onopvallend.  

Klik hier om de hele collectie en alle mogelijkheden van spot ONE te bekijken.

Hoe werkt de lamp: de ONE is een draagbare lamp met een batterij erin die wordt opgeladen door een magnetische USB-C lader. Er zit een schakelaar op de lamp om de lamp aan en uit te zetten en door diezelfde schakelaar vast te houden kun je het licht dimmen tot de gewenste helderheid. In de achterkant van de lamp vind je een geïntegreerde magneet waarmee je de lamp met één beweging gemakkelijk op de verschillende armaturen kunt bevestigen of losmaken. Eenmaal bevestigd kun je het 360 graden bereik van de lamp in elke gewenste richting te plaatsen.

Je schakelt de lamp aan en uit door de dimmer kort in te drukken. Om de lichtsterkte te veranderen houd je de dimmer langer ingedrukt tot je de gewenste lichtsterkte hebt bereikt. De dimmer onthoudt de setting na het uitschakelen, superhandig als de je lamp op 1 stand wilt gebruiken.

Bekijk ook eens
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »