• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
plafondlamp n°5

valerie_objects valerie_objects plafondlamp n°5

€1.035,00

valerie_objects

valerie_objects plafondlamp n°5

€1.035,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 2 weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Plafondlamp n° 4 en n° 5 weerspiegelen de vorm van guirlandes en serpentines en trekken speelse en kleurrijke lijnen in de ruimte.

Productomschrijving

Deze frivole lampen zijn verkrijgbaar in de zorgvuldig geselecteerde speelse kleuren die zo typerend zijn voor het oeuvre van Muller van Severen. ‘We willen mensen weer naar de architectuur van de woning laten kijken, naar de muren en het plafond’, legt Hannes van Severen uit. Deze lampen zijn de blikvangers '. Dat is wat design zou moeten doen: de kamer aan elkaar binden om één verhaal te creëren: het verhaal van de eigenaar. 

Hoewel de meeste designliefhebbers Muller van Severen kennen van hun meubels, begon het verhaal van het designpaar eigenlijk met deze hanglampen. "Het begon allemaal uit noodzaak." legt Hannes van Severen uit. "We waren aan het werk in ons nieuwe huis, een oud huis. Er ontbrak een stopcontact in het plafond boven de tafel om een ​​lichtbron aan te sluiten, dus hebben we een lamp ontworpen die aan de muur kan hangen."

De eerste prototypes werden getoond op de allereerste solotentoonstelling van Muller van Severen in 2011. Tijdens die tentoonstelling vulden Fien en Hannes de galerieruimte Valerie Traan van Veerle Wenes (art director van valerie_objects) met ontwerpen die eruit zagen alsof iemand een set kleurpotloden pakte en de lucht in gooide. Dit is in feite precies hoe deze lampen moeten worden geïnterpreteerd, naïeve tekeningen worden werkelijkheid in de ruimte.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »