• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Eames Aluminium Chair EA 125 - Hopsak

vitra vitra Eames Aluminium Chair EA 125 - Hopsak

€1.596,00

vitra

vitra Eames Aluminium Chair EA 125 - Hopsak

€1.596,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 5-6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De Aluminium Chair EA 125 is ontworpen als kruk of voetenbank voor stoel EA 124. Door de voetenbank te combineren met de draaibare stoel EA 124, ontstaat er een comfortabele loungestoel voor een lange, gezellige avond met een goed boek.

Productomschrijving

De Aluminium Chair EA 125 is ontworpen als een kruk of voetenbank voor de stoel EA 124 en heeft een vast, vierster-onderstel van aluminium. Door de voetenbank te combineren met de draaibare loungestoel EA 124, ontstaat er een comfortabele loungestoel voor een lange, gezellige avond met een goed boek.

De Aluminium Chair is een van de grote meubeldesigns van de twintigste eeuw. Charles en Ray Eames ontwierpen en ontwikkelden deze stoel in 1958 voor de privéwoning van een kunstverzamelaar in Columbus, VS. Voor de constructie vertrok het ontwerperskoppel van het principe van de zitschaal, in plaats van een paneel stof of leder dat tussen twee aluminiumprofielen wordt gespannen voor een stevige, maar elastische zitting. De stoel past zich aan het lichaam aan en is extreem comfortabel, zelfs zonder binnenbekleding.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »