• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Eames blanket Dot Pattern - wool

vitra vitra Eames blanket Dot Pattern - wool

€385,00 €429,00

vitra

vitra Eames blanket Dot Pattern - wool

€385,00 €429,00Incl. btw-10%

Voorraad: 2 - Levertijd: voor 14:00 besteld: vandaag verzonden

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Net als veel andere prominente twintigste-eeuwse architecten en ontwerpers probeerden ook Charles en Ray Eames hun ideeën over kleuren, vormen en materialen tot uiting te brengen in textielontwerpen.

Productomschrijving

Net als veel andere prominente twintigste-eeuwse architecten en ontwerpers brachten ook Charles en Ray Eames hun ideeën over kleuren, vormen en materialen tot uiting in textielontwerpen. De 'Dot Pattern' werd gemaakt in 1947 voor een tentoonstelling in het Museum of Modern Art in New York.

De Eames Wool Blankets worden geproduceerd in Jacquard weefsel, wat betekent dat de kleuren van het 'Dot Pattern' op de voor- en achterkant omgekeerd zijn. De dekens, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleurtinten, worden gemaakt van 100% hoogwaardige Merino lamswol.

Merino lamswol is een hoogwaardige natuurlijke vezel afkomstig van de eerste scheerbeurt van Merino lammeren. Het is niet alleen zeer licht, fijn en zacht, maar verschaft ook optimale warmte en zorgt voor een evenwichtige warmtehuishouding. Merinowol ook nog eens 100% natuurlijk, hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »