• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
EM Table - 90 x 200 cm.

vitra vitra EM Table - 90 x 200 cm.

€5.145,00

vitra

vitra EM Table - 90 x 200 cm.

€5.145,00 Incl. btw

Voorraad: 1 - levertijd: binnen 5-7 werkdagen persoonlijk bezorgd

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De EM Table van Jean Prouvé heeft een geolied massief houten blad van 3,4 cm. dik en het onderstel van gevormd plaatstaal en staalbuis is gepoedercoat in Bleu Marcoule. Een tijdloos ontwerp uit 1950!

Productomschrijving

Rond 1950 ontwikkelde de ontwerper en ingenieur Jean Prouvé de EM Table voor het project 'Maison Tropicale'. Alles aan deze tafel staat in het teken van functionaliteit. De afgeschuinde poten zijn met elkaar verbonden via een kruisbalk, ter illustratie van de structurele krachten en de continue spanningen zoals men dat doorgaans enkel ziet in technische structuren.

Vitra's Standard Chair, ook van Jean Prouvé uit 1934, is uitgegroeid tot een van de beroemdste klassiekers van de Franse 'constructeur' en dit ontwerp past prachtig bij Prouvé's EM Table.

Jean Prouvé (1909-1984) was een Franse metaalbewerker, ingenieur en autodidactische architect en ontwerper, die grote invloed had op het Europese naoorlogse ontwerp. Maatschappelijk geweten en goede bereikbaarheid waren essentiële uitgangspunten voor de ontwerpen van Prouvé.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »