• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
fauteuil Grand Repos en Ottoman - Cosy

vitra vitra fauteuil Grand Repos en Ottoman - Cosy

€6.960,00

vitra

vitra fauteuil Grand Repos en Ottoman - Cosy

€6.960,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 5-6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De Grand Repos straalt een sfeer van ultiem comfort uit! De loungestoel met ottoman, ontwikkeld door Vitra in samenwerking met Antonio Citterio, zorgt voor een ongekend comfort en een maximale flexibiliteit in uw woonkamer.

Productomschrijving

De Grand Repos gestoffeerd in Cosy, straalt een sfeer van ultiem comfort uit, waar hij ook daadwerkelijk voor zorgt! Deze loungestoel ontwikkeld door Vitra in samenwerking met Antonio Citterio, zorgt voor een ongekend comfort en een maximale flexibiliteit in uw woonkamer, vooral in combinatie met deze ottoman.

Comfort door een gesynchroniseerd mechanisme dat onder de stoffering van de Grand Repos verborgen is en in elke stand geblokkeerd kan worden voor optimale steun in de rug en dus maximaal comfort bij elke hellingshoek. De karakteristieke hoofdsteun nodigt de gebruiker uit om achterover te leunen en creëert een gevoel van beschutting en afzondering. 

Antonio Citterio, architect en ontwerper, woont en werkt in Milaan. Zijn samenwerking met Vitra dateert van 1988. Samen hebben ze een reeks kantoorstoelen en diverse kantoorsystemen geproduceerd, alsook producten voor de Vitra Home Collection. De Citterio Collectie wordt doorlopend uitgebreid.

Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of heb je interieur- of verlichtingsadvies nodig? Neem dan contact op met teun. Wij helpen je graag.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »