• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
lounge chair HAL - Credo

vitra vitra lounge chair HAL - Credo

€3.460,00

vitra

vitra lounge chair HAL - Credo

€3.460,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 5-6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De compacte HAL Lounge Chair is Jasper Morrisons herinterpretatie van de comfortabele zacht beklede fauteuil met vier poten en hoge rugleuning, bij teun gestoffeerd in Credo.

Productomschrijving

Ondanks de compacte vormgeving biedt fauteuil HAL, met dank aan zijn hoge rugleuning en ondersteunende armleuningen, een subliem zitcomfort. Het losse nekkussen biedt bovendien aangename steun aan het hoofd. Het hoofd- en zitkussen in de fauteuil is inclusief, voor extra comfort is de HAL loungechair te combineren met een bijpassende ottoman.

De creaties van Jasper Morrison worden niet gekenmerkt door een opvallend nieuw of modieus ontwerp, maar zijn veeleer een aangepaste, geperfectioneerde weergave van een vertrouwde standaard. Dat is duidelijk te zien aan de HAL Lounge Chair, uit 2021, die Morrisons herinterpretatie is van de gestoffeerde fauteuil met vier poten en hoge rugleuning.

Heb je een vraag, wil je een afspraak maken of heb je interieur- of verlichtingsadvies nodig? Neem dan contact op met teun. Wij helpen je graag.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »