• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
stoel Hal RE Wood - donker eiken

vitra vitra stoel Hal RE Wood - donker eiken

€475,00

vitra

vitra stoel Hal RE Wood - donker eiken

€475,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 5-6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

Stoel Hal, uit 2010, is Jasper Morrisons her-interpretatie van de multifunctionele schaalstoel en tevens de basis van een reeks veelzijdige stoelen met een moderne uitstraling.

Productomschrijving

Stoel Hal van Jasper Morrison, uit 2010 voor Vitra, behoort tot een veelzijdige familie. De opvallende combinatie van een kunststof zitschaal en een houten onderstel met vier poten verleent de stoel zijn unieke uitstraling. De comfortabele zitschaal is van gerecycled, door en door geverfd polypropyleen. Door dat gerecycled materiaal van huishoudelijk afval te gebruiken in plaats van gewoon kunststof is er minder klimaat-schadelijke uitstoot en daalt het energieverbruik.

Hal RE is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor de stoelpoten kan worden gekozen uit twee kleuren hoogwaardig eiken. Door de samenstelling van het gerecyclede materiaal vertonen de verschillende kleuren hier en daar minuscule pigmentvlekjes, waardoor de zitschalen een bepaalde natuurlijke look en een warme uitnodigende uitstraling krijgen, vooral in combinatie met de karakteristieke houten poten.

Hal is Morrisons her-interpretatie van de multifunctionele schaalstoel en tevens de basis van een reeks veelzijdige stoelen met een moderne uitstraling. Door zijn vorm biedt de zitschaal veel bewegingsvrijheid in verschillende zithoudingen, zelfs zijdelings of schrijlings.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »