• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Eames Lounge Chair & Ottoman zwart - essenhout & leder premium nero

vitra vitra Eames Lounge Chair & Ottoman zwart - essenhout & leder premium nero

€10.300,00

vitra

vitra Eames Lounge Chair & Ottoman zwart - essenhout & leder premium nero

€10.300,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 5-6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De iconische Eames Lounge chair & Ottoman is een van de beroemdste ontwerpen van het echtpaar Charles en Ray Eames uit de jaren 60 van de vorige eeuw. Gelukkig is deze comfortabele fauteuil nog steeds leverbaar.

Productomschrijving

De Eames Lounge Chair van Vitra is één van de beroemdste ontwerpen van Charles en Ray Eames en behoort tot onze eigen favorieten!

De Lounge Chair is uitgebracht in 1956 en dankzij het bijzondere en voor die tijd zeer vernieuwende ontwerp, heeft de stoel inmiddels de status bereikt van klassieker in de geschiedenis van het moderne meubeldesign.

Sinds de Lounge Chair voor het eerst in productie genomen werd is de gemiddelde lichaamslengte wereldwijd met bijna 10 cm toegenomen. Daarom heeft Vitra, in nauwe samenwerking met het Eames Office, een groter model ontwikkeld om ook langere mensen te kunnen laten genieten van het buitengewone zitcomfort dat Charles en Ray Eames destijds voor ogen hadden.

Bij teun is de Lounge Chair verkrijgbaar in twee uitvoeringen: het klassieke model en de vernieuwde, grotere versie. Alle combinaties van lederen bekledingen, houten schalen en onderstellen zijn nu ook aangevuld met witte, zwarte en grijze uitvoeringen en bijpassende details. Zo kun je een Lounge Chair samenstellen die perfect past in jouw interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan naar ons woonwarenhuis in Middelburg, we geven je graag advies!

Dit is de Vitra Lounge Chair & Ottoman in de nieuwe afmetingen. De stoel heeft een zithoogte van 38 cm. de zitdiepte is 60,5 cm. en de rugleuning is 63,3 cm. hoog.  

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »