• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
Plate Dining Table - wit onderstel - Carrara marmer

vitra vitra Plate Dining Table - wit onderstel - Carrara marmer

€9.420,00

vitra

vitra Plate Dining Table - wit onderstel - Carrara marmer

€9.420,00 Incl. btw

Voorraad: 0 - Levertijd: 5-6 Weken

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De Plate Dining Table van Jasper Morrison verenigt op subtiele wijze esthetische elementen en structurele details in een tijdloos meubelstuk dat zowel vertrouwd als vernieuwend aanvoelt.

Productomschrijving

Net als alle ontwerpen die Jasper Morrison ontwikkelde in samenwerking met Vitra, weerspiegelt de Plate Dining Table uit 2018 de vormende principes van zijn “supernormale” designfilosofie. Morrison legt uit: “De objecten die het beste werken, doen dat niet omdat ze er mooi of waardevol uitzien, maar omdat ze het essentiële kenmerk hebben dat ze goed zijn in wat ze zijn.”

De evenwichtige verhoudingen en het subtiele samenspel van vlakken en krommingen geven de Plate Dining Table een eenvoudige, verfijnde uitstraling die kan worden gecombineerd met een ruime waaier van zowel hedendaagse als klassieke stoelen. De taps toelopende poten met kwartcirkelvormig profiel en het slanke kader volgen het principe van efficiënt materiaalgebruik: zo veel als nodig, zo weinig mogelijk. Dit geeft de tafel een elegant en sierlijk silhouet. Details zoals de lichtjes naar buiten staande poten of het subtiel overhangende tafelblad doen denken aan archetypische tafels – opnieuw geïnterpreteerd in een moderne vorm. De uitstekende combinatie van esthetische elementen en structurele details zorgt ervoor dat de Plate Dining Table meteen vertrouwd aandoet en perfect thuishoort in elk interieur. Verkrijgbaar in 2 breedte, diverse lengtematen én in verschillende afwerkingen.

Het 1,5 cm. dikke blad van Carrara marmer is geborsteld en in de was gezet. En let op, bij deze uitvoering, marmer is een natuurproduct en elk blad is uniek!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »