• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
vloerkleed Pinocchio

Hay Design Hay Design vloerkleed Pinocchio

€849,00

Hay Design

Hay Design vloerkleed Pinocchio

€849,00 Incl. btw

    Voorraad: 1 - levertijd: binnen 5-7 werkdagen persoonlijk bezorgd

    • Gratis verzending Vanaf €50,-

    Het Pinokkio vloerkleed is vernoemd naar een Deens snoepje - kleurrijke met suiker omhulde dropballen en handgemaakt in Nepal.

    Productomschrijving

    Het Pinocchio vloerkleed is vernoemd naar een Deens snoepje - kleurrijke met suiker omhulde dropballen. Met behulp van traditionele ambachtelijke methoden, worden de felgekleurde vilten ballen individueel opgerold, aan een koord geregen en genaaid tot een rond vloerkleed dat ideaal is om elke binnenruimte op te fleuren.

    Pinocchio is gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol en handgemaakt in Nepal, waar wolvezels worden vervilt tot wollen kralen en met de hand aan elkaar worden genaaid. Het vloerkleed mag alleen als decoratief vloerkleed worden gebruikt. Door de delicate constructie is het niet bestand tegen zware slijtage. Er kunnen onregelmatigheden optreden, zoals ongelijke randen en verschillende lusgroottes.

    Plaats het vloerkleed niet in direct zonlicht, omdat de kleuren kunnen vervagen. Het tapijt moet een keer per week of vaker worden gestofzuigd om ervoor te zorgen dat vuil en stof buiten blijven. Als er vloeistof gemorst wordt, neem dan de overtollige vloeistof op door voorzichtig met een spons te deppen. Wrijf niet met de spons over het tapijt, omdat de vlek hierdoor kan vervormen of verspreiden en het tapijt kan beschadigen. Alleen stomen.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0

    design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »