• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourneren

Kan ik mijn aankoop retourneren?

Indien je niet tevreden bent met je aankoop kun je de bestelde artikelen binnen 14 dagen vanaf de eerste dag na ontvangst retourneren. Je hebt recht op volledige terugbetaling van de artikelen. Wij kunnen alleen artikelen retour nemen die niet gemonteerd zijn geweest en voorzien van de gehele originele verpakking.

 

Hoe kan ik een aankoop retourneren?

Je kunt de producten retourneren (of ruilen) in onze winkel in Middelburg, of deze verzenden naar:

Teun

Gortstraat 28

4331 LC Middelburg

 

Wat zijn de kosten bij retourneren?

De directe kosten van het terugzenden van de artikelen komen voor uw rekening. In het geval van een defect of wanneer u een verkeerd artikel ontvangen heeft dan betaalt Design van Teun de kosten voor het retourneren.

 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Indien je een bestelling wilt annuleren voordat deze is verzonden, kun je dit kosteloos doen. Wij verzoeken je dan telefonisch contact met ons op te nemen (0118 - 617652). Als de bestelling reeds verzonden is kunt je de bestelling niet meer op deze manier annuleren. Wel kun je dan het bestelde product zonder probleem retourneren of ruilen na ontvangst, zie hierboven.

 

Terugbetaling

Indien je al betaald hebt krijg je het bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 14 dagen na ontvangst van je bericht van annulering, retour op je bankrekening. 

 

Toch nog vragen?

Wij helpen je graag verder, neemt gerust contact met ons op via ons mail adres [email protected] of per telefoon: 0118 - 617652