• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...

Cookie instellingen & privacyverklaring

Cookiestatement 

Om je ervaring met onze website te optimaliseren, de gebruiksvriendelijkheid alsook onze diensten, maken we gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes met gegevens die worden opgeslagen op de computer van de bezoeker. Door deze cookies worden je voorkeuren behouden en kunnen we je beter van dienst zijn. 

We gebruiken drie verschillende soorten cookies: 

Functionele cookies

De cookies waarmee we het gemak van onze website voor jou als gebruiker kunnen optimaliseren. Door deze cookies blijf je bijvoorbeeld desgewenst ingelogd en kunnen we je herkennen als je op onze website terugkomt.

Analytische cookies

Met analytische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website in het algemeen. We kunnen analyseren welke pagina’s het best worden bezocht, welk gedeelte van die pagina’s, wanneer en waarom. Het gaat hierbij om cookies die alleen algemene informatie opleveren. Dus geen informatie over individuele bezoekers.

Tracking cookies

Tracking cookies zijn bestanden die bedoeld zijn om het surfgedrag van bezoekers vast te leggen. Echter nu wel op individueel niveau. Deze cookies worden vooral gebruikt voor marketing-doeleinden.

Cookies verwijderen

Indien je handmatig de cookies in je browser wilt verwijderen, dan kan dat natuurlijk ook.

 

Privacyverklaring

Je privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de nieuwe privacywet, die van kracht is per 25 mei 2018. Dit betekent dat je gegevens altijd veilig zijn bij ons. In deze privacyverklaring leggen we uit wat teun doet met je gegevens die we via onze website ontvangen. Als je vragen hebt, of wilt weten welke gegevens we van je bewaren, neem dan contact op met teun. Onze gegevens kun je onderaan deze disclaimer vinden. 

Nieuwsbrief

Je kunt je via onze website abonneren op de nieuwsbrief van teun. Hierin lees je nieuwtjes en informatie over onze producten en diensten. Op ieder moment kun je opzeggen d.m.v. de afmeld-link onderaan de nieuwsbrief. Je e-mailadres en overige persoonsgegevens worden alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van ontvangers. Deze gegevens worden bewaard totdat je opzegt. Teun kan de volgende persoonsgegevens verwerken: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en IP-adres.

Webshop

Je kunt in onze webshop, winkelen vanuit huis! De data die je verplicht bent in te vullen om door ons een dienst te laten leveren zijn gemarkeerd met een *verplicht tag. Denk aan je contactgegevens, voor- en achternaam,  adres cq bezorg-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. 

Verstrekking aan derden

Wij geven je persoonsgegevens onder géén voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn, bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf.

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan opdat je deze niet zelf hoeft in te vullen. Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om akkoord voor het gebruik van deze cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen. Voor verdere uitleg over de cookies verwijzen wij je naar hierboven.

Google Analytics

Teun maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken en om de effectiviteit te meten van Adwords op Google-zoekresultaten pagina’s. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van je computer (IP-adres) overgebracht naar, en door Google opgeslagen, op servers in de V.S. Lees het privacybeleid van Google en Google Analytics voor meer informatie.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem.
  • Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn.
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je je persoonsgegevens invoert.
  • Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens.
  • Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
  • Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
  • Een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering kun je sturen naar; [email protected] teun zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

Wat zijn je rechten?

  • inzage in en uitleg over over welke persoonsgegevens we hebben en wat we ermee doen
  • foutieve gegevens laten corrigeren
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen gebruik van je persoonsgegevens.
  • Klacht indienen bij de toezichthouder; Autoriteit Persoonsgegevens
  • Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als je meer informatie wenst over de beveiliging van door teun verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met teun;

Gortstraat 28, 4331LC Middelburg, KvK 22046853 of via [email protected]

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 382 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »