• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cookie instellingen & Privacyverklaring

 

Cookiestatement 

 

Om uw ervaring met onze website te optimaliseren, de gebruiksvriendelijkheid alsook onze diensten maken we gebruik van cookies.                               Cookies zijn kleine tekstbestandjes met gegevens die worden opgeslagen op de computer van de bezoeker. Door deze cookies worden uw voorkeuren behouden en kunnen we u beter van dienst zijn. 

We gebruiken drie verschillende soorten cookies: 

Functionele cookies

De cookies waarmee we het gemak van onze website voor u als gebruiker kunnen optimaliseren. Door deze cookies blijft u bijvoorbeeld desgewenst ingelogd en kunnen we u herkennen als u op onze website terugkomt.

Analytische cookies

Met analytische cookies krijgen we inzicht in het gebruik van onze website in het algemeen. We kunnen analyseren welke pagina’s het best worden bezocht, welk gedeelte van die pagina’s, wanneer en waarom. Het gaat hierbij om cookies die alleen algemene informatie opleveren. Dus geen informatie over individuele bezoekers.

Tracking cookies

Tracking cookies zijn bestanden die bedoeld zijn om het surfgedrag van bezoekers vast te leggen. Echter nu wel op individueel niveau. Deze cookies worden vooral gebruikt voor marketing-doeleinden.

Cookies verwijderen

Indien u handmatig de cookies in uw browser wilt verwijderen, dan kan dat natuurlijk ook.

 

 

Privacyverklaring

 

Uw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de nieuwe privacywet, die van kracht gaat per 25 mei 2018.  Dit betekent dat uw gegevens altijd veilig zijn bij ons. In deze privacyverklaring leggen we uit wat Teun doet met uw gegevens die we via onze website ontvangen. Als u vragen hebt, of wilt weten welke gegevens we van u bewaren, neem dan contact op met Teun. Onze gegevens kunt u onderaan deze disclaimer vinden. 

Nieuwsbrief

U kunt zich via onze website abonneren op de nieuwsbrief van Teun. Hierin leest u nieuwtjes en informatie over onze producten en diensten. Op ieder moment kunt u opzeggen d.m.v. de afmeld-link onderaan de nieuwsbrief. Uw e-mailadres en overige persoonsgegevens worden alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van ontvangers. Deze gegevens worden bewaard totdat u opzegt. Teun kan de volgende persoonsgegevens verwerken: uw voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en IP-adres.

Webshop

U kunt in onze webshop, winkelen vanuit huis. De data die u verplicht bent in te vullen om door ons een dienst te laten leveren zijn gemarkeerd met een *verplicht tag. Denk aan uw contactgegevens, voor- en achternaam,  adres cq bezorg-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. 

Verstrekking aan derden

Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan opdat u deze niet zelf hoeft in te vullen. Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.U kunt via uw browser tevens het plaatsen van cookies uitschakelen. Voor verdere uitleg over de cookies verwijzen wij u naar hierboven.

Google Analytics

Teun maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken en om de effectiviteit te meten van Adwords op Google-zoekresultaten pagina’s.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres) overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de V.S. Lees het privacybeleid van Google  en Google Analytics voor meer informatie.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem.
  • Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn.
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u uw persoonsgegevens invoert.
  • Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens.
  • Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
  • U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
  • Een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering kunt u sturen naar; info@designvanteun.nl 
  • Teun zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

Wat zijn uw rechten?

  • inzage in en uitleg over over welke persoonsgegevens we hebben en wat we ermee doen
  • foutieve gegevens laten corrigeren
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen gebruik van uw persoonsgegevens.
  • Klacht indienen bij de toezichthouder; Autoriteit Persoonsgegevens
  • Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als u meer informatie wenst over de beveiliging van door Teun verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Teun,

 

Gortstraat 28, 4331LC Middelburg, KvK 22046853 of via info@designvanteun.nl