• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

 
Teun is hét design woonwarenhuis in Middelburg, Zeeland. Hier is alles te vinden wat je leven plezieriger maakt en je interieur vrolijker!

De drive achter deze toonaangevende woonwinkel met het sterke concept is eigenaar én naamgever Teun Brooymans. Sinds 1993 weet Teun mensen te inspireren en aan zich te binden door zijn unieke visie op interieur en styling.

Je vindt er de laatste designideeën en unieke combinaties door de eigenwijze keuze uit de diverse collecties. Combineer je persoonlijke stijl met het deskundige advies van Teun en zijn team, zodat je smaak en lifestyle zich reflecteren in je woonomgeving. De kracht van dit woonwarenhuis is passie voor design, persoonlijk contact, kleinschaligheid en hoge klant- en servicegerichtheid van Teun en zijn team. ‘Teun’ is dynamisch en actueel; een smaakmaker.

Ben je niet in de gelegenheid om de woonwinkel te bezoeken, of winkel je gewoon liever thuis? Bezoek dan vooral de webshop, voor een breed assortiment waar je de eigenzinnige kijk op wonen en ontwerpen van Teun terugvindt!

Duurzaamheid

Teun verzamelt en levert afval gescheiden aan. Karton gaat bijvoorbeeld naar de lokale voetbalclub FC Dauwendaele, plastic, glas, ed. in de juiste bak.
Alle lichtbronnen in de winkel zijn de laatste jaren vervangen voor duurzame en spaarzame LED verlichting. Deze type lichtbronnen worden ook geadviseerd en verkocht bij Teun. Bij de inkoop van artikelen let Teun op de gebruikte materialen en geeft graag podium aan vormgevers die hier ook actief mee omgaan en duurzaam ontwerpen, recyclen ed. Bij bezorging neemt Teun indien gewenst, het oude meubilair mee en levert dit af bij de kringloop.