• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

De meubels van Teun

Ben je op zoek naar een nieuw meubel om op of aan te zitten, voor binnen of buiten, om je glas op te zetten vanuit je luie stoel of een kast voor je servies? Teun heeft een eigenwijze selectie samengesteld van nationale en internationale topontwerpers.

De meubels van Teun

De keuze van Teun bestaat uit bekende en minder bekende ontwerpen van vormgevers en architecten zoals Ineke Hans, Charles & Ray Eames, Anton de Groof, Philippe Starck, Tapio Wirkkala, Jan des Bouvrie en vele anderen. Sommigen van hen werken onder eigen naam, andere ontwerpen zijn opgenomen bij gerenommeerde labels zoals, Moooi, Vitra, Gelderland, MDF Italia, Tom Dixon, Royal Delft en Kartell. 

Diverse merken hebben een uniek stuk uitgebracht dat speciaal voor Teun is gemaakt of aangepast in een gelimiteerde editie. Daarom dat dit woonwarenhuis blijvend verrast en inspireert met de uitgebreide collecties.

Bekijk hier ons digitale woonwarenhuis of breng een bezoek aan onze inspirerende winkel in Middelburg!

Een vraag of advies nodig? Neem dan contact met Teun op. Wij geven je interieur- en verlichtingsadvies, zo nodig schakelen wij een interieurarchitect in.