• Gratis Verzending in Nederland, Vanaf €50,-
  • voor 14:00 besteld: vandaag verzonden
  • Bezoek ons ook in onze winkel

Zoekresultaten voor ""

Filters

Geen producten gevonden...
spot ONE - wandarmatuur KNOB

Tonone Tonone spot ONE - wandarmatuur KNOB

€35,00

Tonone

Tonone spot ONE - wandarmatuur KNOB

€35,00 Incl. btw

Voorraad: 1 - levertijd: binnen 5-7 werkdagen persoonlijk bezorgd

  • Gratis verzending Vanaf €50,-

De knob is een klein maar fijn wandarmatuur speciaal voor jouw ONE! Gemaakt van gepoedercoat staal is de knob stevig en onopvallend. Met het voordeel van de magnetische ronde kogel!

Productomschrijving

ONE verandert de wereld van lampen. Waarom? Omdat je er maar één nodig hebt. De start is de spot. Met de ingebouwde accu heb je minimaal 5 tot maximaal 30 uur lang licht. Dat maakt ONE to go. Heb jij al een ONE-lamp en ben je op zoek naar een compacte manier om hem aan je muur of plafond te bevestigen? Zoek niet verder. De Knob is de perfecte oplossing! En de Knob is verkrijgbaar in drie kleuren: Smokey Black, Fuzzy White en Heavy Metal. 

Draaibare muur- of plafondlamp 

De ONE op het armatuur bevestigen is super eenvoudig dankzij de magnetische fitting. De ronde kogel maakt dat je de ONE specifiek daar kunt richten waar je licht nodig hebt. De Knob is met zijn totale lengte van slechts 4 centimeter en diameter van 2,5 centimeter lekker onopvallend. Zo gaat alle aandacht naar het belangrijkste deel van deze combi: het licht.

De knob is klein maar fijn speciaal voor jouw ONE! Gemaakt van gepoedercoat staal, stevig en onopvallend. Het voordeel van de magnetische ronde kogel is dat je de ONE specifiek daar kunt richten waar je licht nodig hebt. Je bevestigt de knob eenvoudig met één schroef aan de muur of je plafond. Daar de ONE lamp oplaadbaar is, is dit armatuur ideaal toe te passen in ruimtes waar een stroompunt ontbreekt. Verkrijgbaar per stuk of in een set van 2 stuks.

Klik hier om de hele collectie en alle mogelijkheden van spot ONE te bekijken.

Bekijk ook eens
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

design van teun 4.9 / 5 - 310 Reviews @ Trustpilot
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »